">

İHSANİDER'den Mehmet Akif ERSOY (Video)

"2011 yılının, Mehmet Akif ERSOY yılı ilan edilmiş olması nedeniyle, Çanakkale Şehitlerini ve Mehmet Akif Ersoy'u anmak ve hatırasını yaşatmak adına; İHSANİDER Yönetim Kurulunun düzenlediği "AKİF" Konulu gece 25.03.2011 Cuma, 19.00-22.00 saatleri arasında Seyhan Belediyesi Seyhan Kültür Merkezi Mehmet Akif ERSOY salonunda gerçekleştirilmiştir. Gecemize "2011 YILINDAN ÇANAKKALE ŞEHİDİNE MEKTUP" yarışmasında dereceye girenler ile Sanatçı Ahmet YENİLMEZ"in "SAFAHAT" adlı tiyatro gösterimi geceye renk katmıştır. Gecemize icabet eden tüm gönül dostlarımıza ve katkılarını esirgemeyen tüm sponsorlarımıza teşekkürlerimizi iletiyoruz. (İMAM-HATİP LİSESİ MEZUNLARI KÜLTÜR DAYANIŞMA VE İNSANİ DEĞERLERİ YÜCELTME DERNEĞİ) (TÜM İMAM-HATİP LİSESİ MEZUNLARININ VE GÖNÜLVERENLERİNİN ORTAK BULUŞMA NOKTASI.) www.ihsanider.org.tr"

Kategori  Kategori : Videolar
Tarih  Tarih : 30 Mart 2011 23:19