İkbal İnci Nur AKKUŞ, Meliha İclal Sude AKKUŞ ve Hilal Gül Sena AKKUŞ (VİDEO)

2011 yılının, Mehmet Akif ERSOY yılı ilan edilmiş olması nedeniyle, Çanakkale Şehitlerini ve Mehmet Akif Ersoy'u anmak ve hatırasını yaşatmak adına; İHSANİDER Yönetim Kurulunun düzenlediği 'AKİF' Konulu gecede Yıldız Grubu olarak sahneye çıkan, İkbal İnci Nur AKKUŞ, Meliha İclal Sude AKKUŞ, Hilal Gül Sena AKKUŞ Mehmet Akif ERSOY"dan şiir dinletisi sunarken.

Kategori  Kategori : Videolar
Tarih  Tarih : 08 Nisan 2011 06:23

2011 yılının, Mehmet Akif ERSOY yılı ilan edilmiş olması nedeniyle, Çanakkale Şehitlerini ve Mehmet Akif Ersoy’u anmak ve hatırasını yaşatmak adına; İHSANİDER Yönetim Kurulunun düzenlediği ‘’AKİF’’ Konulu gecede Yıldız Grubu olarak sahneye çıkan, İkbal İnci Nur AKKUŞ, Meliha İclal Sude AKKUŞ, Hilal Gül Sena AKKUŞ Mehmet Akif ERSOY"dan şiir dinletisi sunarken.