Fatih Terim Lisesi ziyaret edildi.

Derneğimiz Yönetim Kurulunca Fatih Terim Lisesi ziyaret edildi. ziyaret sonrası, ''2011 Gençliğinden Çanakkale Şehidine Mektup'' Kitapçığı okul idaresine, katılımçı öğrencilere verilmek üzere teslim edildi.

Kategori  Kategori : Eğitim
Tarih  Tarih : 25 Nisan 2011 18:32

Yönetim Kurulumuz tarafından, Fatih Terim Lisesine ziyaret gerçekleştirildi.

Ziyaret sonrası,  katılımcı öğrencilerimize ulaştırılmak üzere,  ‘’2011 Gençliğinden Çanakkale Şehidine Mektup’’ kitapçıkları, okul idaresine teslim edildi.

Yönetim Kurulumuz ziyaretine gösterdiği ilgi, alaka, güleryüzü ve konukseverlikleri dolayısıyla Fatih Terim Lisesi Müdür Yardımcısı Sayın Mehmet GÜNDÜZ Beye teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz.

Geçmişi ile barışık geleceğe umutla bakan ve sesimize cevap veren tüm katılımcı genç ve gençliğe adım atmış ‘’Akif’’ adayı öğrenci kardeşlerimize de ayrıca teşekkür ediyor, Sağlıklı, mutlu, başarılı ve güzel yarınlar diliyoruz.

‘’2011 Gençliğinden Çanakkale Şehidine Mektup’’ Kitapçığı,  katılımcı tüm öğrencilerimizin okul adreslerine (İl dışından katılan öğrencilerimize kargo vasıtası ile merkezde bulunan ve ulaşımı kolay olan okullarımıza, derneğimiz yönetim kurulu üyelerimiz aracılığı elden ve merkeze uzak okullarımıza ise bağlı bulundukları İlçe Milli Eğitim Müdürlükleri posta kutusu vasıtası ile) iletilmiştir.

İHSANİDER YÖNETİM KURULU