Psikolog Eser ÖLÇER Web Sayfamızda Sizinle

Adana İmam Hatip Lisesi 1995 Mezunu Psikolog Eser ÖLÇER köşe yazarları kısmında sizinle beraber olacaktır.

Kategori  Kategori : Güncel
Tarih  Tarih : 10 Ekim 2011 23:12

Eser ÖLÇER-Psikolog

7.7.77 tarihinde Adana’nın Seyhan ilçesinde doğan Eser ÖLÇER, ilköğrenimini Seyhan Namık Kemal İlkokulu’nda, orta okul ve lise öğrenimini Adana İmam Hatip Lisesi’nde tamamladıktan sonra 1996 yılında Samsun 19 Mayıs Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölümü’ne giriş yaptı. 2000 yılında bu bölümden lisans diplomasıyla mezun olarak ‘Psikolog’ unvanı aldı. Bu yılla birlikte psikolog olarak çalışma hayatına başladı. Çeşitli eğitim kurumlarında Psikolog, Eğitim Koordinatörlüğü, Müdürlük gibi görevlerde bulundu.

Çalışmalarını ağırlıklı olarak konuşma bozukluğu olan çocuklar, geç konuşma problemi yaşayan çocuklar, otizmli çocuklar, dikkat eksikliği ve hiperaktivite problemi yaşayan çocuklar, problem davranış sergileyen çocuklar, sınav kaygısı yaşayan öğrenciler, dikkat dağınıklığı yaşayan bireyler, kekemelik problemi yaşayan bireyler ve aile içi iletişim üzerine yaptı. Çalışmalarını halen kendi ofisinde sürdürmekte olan ÖLÇER, evli ve bir kız çocuk babasıdır.

Yazarla iletişim için;

ANİMA PSİKOLOJİ

Kurtuluş Mahallesi Karaisalı Caddesi

Ahmet Şanlı Apartmanı Kat 2 Daire 2

Seyhan / ADANA

www.animapsikoloji.com

(0 322) 4596100

(0 505) 8278434

Bu habere toplam 1 yorum yazılmıştır.

suat [ 11 Ekim 2011 14:10 ]

Kardeşim hayırlı uğurlu olsun! Kalemine kuvvet!

Yorumların tamamını okumak için tıklayın.