Araştırmacı-İlahiyatçı-Yazar İbrahim SAY

Kategori  Kategori : Güncel
Tarih  Tarih : 23 Nisan 2012 21:52

Araştırmacı/İlahiyatçı/Yazar Sayın İbrahim SAY artık sizlerle, köşe yazarlarımız arasında. Sayın İbrahim SAY Hocamızı kısaca tanıyalım.

1981 Adana doğumluyum. Ortaokuldan sonra lise öğrenimimi de Adana İmam Hatip Lisesinde tamamlayarak, 1999 yılında mezun oldum. 2003 yılında Fırat ünv. Sağlık hiz. Mes. Y.O. Radyoloji bölümünü, 2009 yılında da Anadolu ünv. İktisat Fak. Kamu yönetimi bölümünü bitirdim.

2005 yılından itibaren Sağlık bakanlığına bağlı, Elazığ, ilçe devlet hastanesinde sağlık memuru olarak çalışmaktayım. Aynı zamanda halen Fırat ünv. İlahiyat fakültesinde öğrenimime devam etmekteyim. Belli aralıklarda yerel bazı dergilerde sosyo-kültürel ve İslami içerikli yazılar yazdım. “Kadim bir düşman (şeytan)”, “imamet meselesi”, “İslami fırkaların ortaya çıkış sebepleri” isimli çalışmaların yanında daha küçük çaplı araştırmalarım mevcuttur. Bu tür çalışmalarımız devam etmektedir. Evli, iki kız babasıyım.

Bu habere toplam 2 yorum yazılmıştır.

ibrahim say [ 30 Nisan 2012 01:22 ]

çok teşekkür ederim hocam.Allah razı olsun.sizlerle birlikte bu ortamı paylaşmak benim büyük şeref. Rabbım sa'y ve gayretimizi daha da artırsın inşallah.

dbilal [ 29 Nisan 2012 02:55 ]

aramıza hoş geldiniz. sefalar getirdiniz güzel kardeşim.

Yorumların tamamını okumak için tıklayın.