İHSANİDER TOÇ BİR-SEN İFTARINDAYDI.

İSANİDER Yönetim Kurulu Üyeleri Toç Bir-Sen Adana 31 Nolu Şube Başkanlığı Tarfından tertip edilen iftar programına katıldı.

Kategori  Kategori : İbadet
Tarih  Tarih : 13 Ağustos 2012 22:10

Memur-Sen'e bağlı Toç Bir-Sen Adana 31 nolu şube başkanlığı tarafından hazırlanan iftar programı DSİ Eğitim tesisilerinde 09.08.2012 perşembe günü gercekleştirildi.

Üyelerin ve Çok sayıda davetlinin katıldığı programda, Memur-Sen'e bağlı Adana şube başkanları ve yönetim kurulu üyeleri, AS Platform Yönetim Kurulu Üyeleri, Alperen Ocakları Derneği Adana Şube Yönetimi ve İhsanider Yönetim Kurulu Üyeleri, Öz Orman İş Sendikası Başkanı Şahin Çerit ve Adana Orman Bölge Müdürü M. Zeki Temur ve Bölge Müdür Yardımcısı Mustafa Türk'te katıldı.

İftar Programında Tarım Orman Çevre Calışanları Birliği Sendikası Genel Merkezden Genel Sekreter Sabri Kızılkaya ve Genel Mali Sekreter Hüseyin Öztürk' de hazır bulundu.

İftar sonrası Kuran okunması ve dua ile başlayan progaramda,Toç Bir-Sen Adana 31 nolu Şube Başkanı İftar Programına katılanlara hoş geldiniz konuşması yaptı; ''nefsin behimi arzularından, kin ve intikamdan uzak, Bizi yaratan Rabbimizin nimetlerine hamd ve şükür etmek. Gül Yüzlü Peygamberimiz Muhammet (sav) salat ve selam göndermek. Mazlum ve zulme uğrayanlara dua, Komşusu açken tok yatan bizden değildir. Bu kutlu söze iman'ı pekiştirmek, adına böyle bir program tertip ettiklerini,

Ramazanın Manevi iklimi ile programın birlik ve beraberliğe hizmet etmesi ve hayırlara vesile olması'' dilekleri ile başladığı konuşmasında, ''Ey iman edenler! Allah'a karşı gelmekten sakınmanız için oruç, sizden öncekilere farz kılındığı gibi, size de farz kılındı.'' ''Bakara Suresi 183. ayetini okuyup, ''Rabbim Bizi Doğru yolundan ayırmasın'' diyerek, Programa katılanları selamlayarak konuşmasına son verdi.

Memur sen İl Başkanının Birlik ve beraberliğe vurgu yaptığı konuşmasından sonra Toç Bir-Sen Genel Sekreteri Sabri Kızılkaya da bir konuşma yaptı. ''Sivil Toplum kuruluşlarının varlığının ve birlikte hareket etmenin önemine değindiği konuşmasında Memur-Sen'e bağlı Toç Bir-Sen olarak ilklere imza attıklarını, Değer Sendikaçılığı yaptıklarını ve bu yolda en ufak taviz vermeden yollarına devam ettiklerini'' ifade ettiği konuşmasının devamında, ''Sendika olarak sürekli olarak mazlum ve yardıma muhtaç olanların yanında yer aldıklarını ve bunun devam edeceğini söyleyerek'' konuşmasına son verdi.

Toç Bir-Sen Adana 31 nolu şube başkanlığı tarafından İftar Programı sonrası progarama katılanlara Gül hediye edildi.