İHSANİDER"de Görev Değişimi

Kategori  Kategori : Basın Açıklaması
Tarih  Tarih : 12 Ocak 2014 11:28

İHSANİDER’DE OLAĞAN GENEL KURULU SONUÇU GÖREV DAĞILIMI YAPILDI

27 Aralık 2013 Cuma günü yapılan İHSANİDER Olağan Genel Kurulu Sonucu, Yönetim Kuruluna seçilen üyeler ilk toplantısını yaptı.

Yönetim Kuruluna seçilen üyelerin ilk toplantısında tüzük gereği görev dağılımı yapıldı.

Yönetim Kurulu Başkanlığına Diş Hekimi Melikşah ERGÜVEN’in  getirildiği toplantıda, Başkan Yardımcılığına D. Bilal AKKUŞ, Baysal MELEKOĞLU (Mali Sekreter) , Ali Osman DAĞINIK (Genel Sekreter), Fatih ÜNSAL (Üye) , Ahmet KARABULUT (Üye), İsmail AKTAŞ (Üye), İbrahim SAY (Üye), Mustafa  YILDIZ (Üye) Olarak belirlendi.

27 Aralık 2013 Cuma günü yapılan İHSANİDER Olağan Genel Kurulu;

1-Açılış ve yoklama, 2-Divan Başkanlığı seçimi, 3-Saygı duruşu ve İstiklal Marşının Okunması, 4-Faliyet Raporunun Okunması ve İbrası, 5-Tüzük değişikliği, 6-Yeni Yönetim, Denetim Kurulu Organlarının Secimi, 7-Dilek ve temenniler 8- Kapanış gündemiyle toplanmıştır.

Divan Başkanlığına Hamza KURT hocamız Başkanlık ederken, divan üyeliğine ise Yalçın KARTAL ve Hüseyin DÜNDAR Hocamız hazır bulunmuşlardır, Adana İmam Hatip Lisesi İlk Mezunlarımızdan 6 nolu diploma sahibi Sayın Hüseyin DÜNDAR Hocamızda dilek ve temennilerini bizlere iletmiştir..

Faaliyet raporu okunarak ibra edildiği Olağan Genel Kurulda, gündemde olmasına rağmen Tüzük Değişikliği ile ilgili divana bir talep gelmemiştir.

Yeniden Asil üyeliğe aday olmayan 3. Dönem İHSANİDER Yönetim Kurulu Başkanı Av.Fatih ÜNSAL; ’’ kendisine verilen görevi tamamladığını ve yapılacak çalışmaları bir dönem boyunca en güzel şekilde yürütmeğe çalıştığını’’ söyleyerek, ‘’önümüzdeki dönemde başka bir arkadaşımızın bu görevi yerine getirmesini istiyorum. Bu tavrım görevden kaçmak şeklinde algılanmamalı, İHSANİDER olarak yerleştirmeğe çalıştığımız kurumsal kimliğimizin hiç kimsenin tekelinde olmayacağın göstermek adına benim bu tavrım benden sonra gelecek arkadaşlarım içinde örnek olacaktır.’’ Dedi.

Bunun yanında yine Doç.Dr İsmail ŞIK hocamız, üniversitede ikinci öğretimin başlaması dolayısıyla yoğunluğunun arttığını ve yine Veteriner Fuat GÜNEŞ"inde tayininin Mersin İl Sağlık Müdürlüğüne çıkması dolayısıyla Yön.Kurulunda değilde normal üye olarak çalışmalarına devam edeceklerini belirtmişlerdir. Yeni İHSANİDER Yönetim Kurulu üyeleri Kendilerine, bugüne kadar yapmış oldukları başarılı çalışmalarından dolayı da teşekkürlerini iletmişlerdir.

Yeni Yönetim Kurulu, Denetim Kurulu asil ve yedek üyelerin seçimine geçilmiş. Divana verilen tek liste Genel Kurula katılan üyeler tarafından Oy Birliği İle seçilmiştir.

Divan Başkanının Birlik ve Beraberlik mesajı ile Genel kurul sona ermiştir.

İHSANİDER YÖNETİM KURULU ASİL VE YEDEK ÜYELERİ.

YÖNETİM KURULU ASİL ÜYELERİ

1- Melikşah ERGÜVEN