İHSANİDER Yön.Kur. Mevlid Kandili Kutlaması

İHSANİDER Yön.Kur. Mevlid Kandili Dolayısıyla bir basın açıklaması yaptı.

Kategori  Kategori : Basın Açıklaması
Tarih  Tarih : 12 Ocak 2014 14:41

İHSANİDER Yön.Kur. Başkanı Diş Hekimi Melikşah ERGÜVEN, Mevlid Kandili dolayısıyla yaptığı basın açıklamasında kısaca şunlara değindi.
        "Kur'an-ı Kerim'i ve Peygamberimiz'in Sünnetini daha iyi anlamamız gerektiğini, bunun için de gönlümüzü Kur'an'a açmaya ve Sevgili Peygamberimiz'in örnek hayatını ve ahlakını rehber edinmeye ne kadar çok ihtiyacımızın olduğunu belirterek,Bu mübarek günde ruhumuzu karartan kötü duygu ve düşüncelerimizi kalplerimizden atmamız gerektiğini ve hep beraber İbadetin zevkinden bizi mahrum eden nefsin kötü arzularını frenlememizin icab ettiğini. Gönül dünyamızı bulandıran haset, kin, düşmanlık gibi duygulardan kendimizi bu geceyi vesile kılarak arındırmamız gerektiğini." ifade etmiştir.

İHSANİDER YÖN.KUR.