Ç.Ü İlahiyat Fakültesi "İNANÇ ve AHLAK SEMPOZYUMU"

Ç.Ü İlahiyat Fakültesi XIX Kelam Anabilim Dalları Koordinasyon Toplantısı, İNANÇ ve AHLAK Sempozyumu Programına Davetlisiniz.

Kategori  Kategori : Eğitim
Tarih  Tarih : 05 Mayıs 2014 21:38

Ç.Ü İlahiyat Fakültesi, Kelam Anabilim Dalı Başkanı, İHSANİDER KURUCU Üyesi, XIX Kelam Anabilim Dalları Koordinasyon Toplantısı, İNANÇ ve AHLAK   Sempozyum Düzenleme Kurulu Başkanı Doç.Dr.İsmail ŞIK"ın sunum konuşması, kendine özgü hitabeti ve derin bilgilerinden faydalanmak üzere, geniş bir Akademik kitlenin katılım sağlayacağı "İNANÇ ve AHLAK" Sempozyumuna davetlisiniz.

İHSANİDER YÖN.KURULU olarak, Doç.Dr.İsmail ŞIK"ın İNANÇ ve AHLAK Sempozyumuna, göstermiş olduğu azminden, özverili çalışma ve katkılarından, insanlara örnek olan ve herdaim güven veren, başarılı, mükemmel kişiliğinden dolayı tebrik ediyoruz.