İHSANİDER den FİZİCA Ziyareti

FİZİCA rehabilitasyon merkezi Kurucu ve Sahibi Bayram Bayiş'e İHSANİDER Yönetim Kurulundan hayırlı olsun ziyareti.

Kategori  Kategori : Reklamlar
Tarih  Tarih : 10 Ağustos 2014 00:55

FİZİCA Fizik tedavi ve rehabilitasyon merkezi Adana Cukurova ilçesi, Turgut Özal Bulvarı Çocuk Üniversitesi karşısında Fehmi Cihan Sitesi B Blok zemin katta hizmet vermeye başladı.

Adana İmam Hatip Lisesi mezunu ve aynı zamanda İHSANİDER Danışma Kurulu üyesi olan Fizica rehabilitasyon merkezi sahibi Bayram Bayiş'e İHSANİDER Yönetim Kurulunca, İHSANİDER Yön.Kur.Başkanı Diş Hek. Melikşah ERGÜVEN, Yön.Kur.Bşk, Yardımcısı Mersin Orman Bölge Müdür Yardımcısı D.Bilal AKKUŞ, Yön.Kur. Üyeleri Ali Osman DAĞINIK ve Baysal MELEKOĞLU hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyaretten memnun olduğunu ifade eden Bayiş Fizik tedavide Adana da var olan boşluğu kapatmak adına bir grup Doktorla FİZİCA merkezini açtıklarını belirtti. Bayış; "Bölgenin en büyük Fizik Tedavi Merkezini açtık, en kaliteli ve en son teknoloji ile hastanemizi donattık, bütün kurumlarla anlaşmamız vardır. FİZİCA Merkezi actığımız ilk günden itibaren yoğun bir taleple karşılaştık, talep yanında tedavi görüp sağlığına kavuşan hastalarımızın dönüp teşekkür etmesi bizi mutlu ediyor" dedi.