Sayın Ali YILDIZ'ın Acı Günü

Adana İmam Hatip Lisesi 1990 Mezunlarımızdan Akademisyen Ali YILDIZ'ın Çok Kıymetli Babaları Vefat Etmiştir.

Kategori  Kategori : Vefat Edenler
Tarih  Tarih : 22 Kasım 2015 23:36

Adana İmam-Hatip Lisesi 1990 Mezunlarımızdan, Mersin Üniversetisinde Yrd.Doç.Dr. Ali YILDIZ'ın ve yine 1992 Mezunlarımızdan Önder, 1996 Mezunlarımızdan Özgür YILDIZ'ın çok kıymetli babaları Hakkın Rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi 23 KASIM 2015 Pazartesi öğle namazına müteakiben Buruk Mezarlığında toprağa verilecektir. Yüce Rabbim Merhumun mekanını cennet ardında kalanlara   sabr-ı cemil ihsan eylesin.
    Bizlerde İmam-Hatip camiası olarak, merhumun kabrinin cennet bahçelerinden bir bahçe olması için, bizleri yaratan yüce Rabbimize dua ediyoruz.

İHSANİDER YÖN.KUR
.