Rabia KAYA ve Elif Nida KEÇELİ (VİDEO)

Açıklama: İHSANİDER Yönetim Kurulunun düzenlediği "AKİF" Konulu gece
Kategori: Videolar
Eklenme Tarihi: 03 Nisan 2011
Geçerli Tarih: 28 Şubat 2020 17:38
Site: İHSANİDER
URL: http://www.ihsanider.org.tr/haber_detay.asp?haberID=1538

İHSANİDER'den Mehmet Akif ERSOY Konulu Gece (Rabia KAYA ve Elif Nida KEÇELİ)

2011 yılının, Mehmet Akif ERSOY yılı ilan edilmiş olması nedeniyle, Çanakkale Şehitlerini ve Mehmet Akif Ersoy’u anmak ve hatırasını yaşatmak adına; İHSANİDER Yönetim Kurulunun düzenlediği ‘’AKİF’’ Konulu gece 25.03.2011 Cuma, 19.00-22.00 saatleri arasın...da Seyhan Belediyesi Seyhan Kültür Merkezi Mehmet Akif ERSOY salonunda gerçekleştirilmiştir. Geceye "2011 GEÇLİĞİNDEN ÇANAKKALE ŞEHİDİNE MEKTUP" yarışmasında dereceye girenler ile Sanatçı Ahmet YENİLMEZ "SAFAHAT" adlı tiyatro gösterimi ile geceye renk katmıştır. Davetimize icabet eden tüm Gönül dostlarımıza ve katkılarını esirgemeyen tüm sponsorlarımıza teşekkürlerimizi iletiyoruz. İMAM-HATİP LİSESİ MEZUNLARI KÜLTÜR DAYANIŞMA VE İNSANİ DEĞERLERİ YÜCELTME DERNEĞİ (İHSANİDER). TÜM İMAM HATİP LİSESİ MEZUNLARININ VE GÖNÜLVERENLERİNİN ORTAK BULUŞMA NOKTASI www.ihsanider.org.tr .