İHSANİDER'den Psikolog Eser ÖLÇER'e Ziyaret

Açıklama: İHSANİDER Üyesi, Adana İmam Hatip Lisesi 1995 Mezunu Psikolog Eser ÖLÇER'e Ziyaret
Kategori: Güncel
Eklenme Tarihi: 15 Aralık 2017
Geçerli Tarih: 15 Ağustos 2018 11:57
Site: İHSANİDER
URL: http://www.ihsanider.org.tr/haber_detay.asp?haberID=2199

Eser ÖLÇER-Psikolog

7.7.77 tarihinde Adana’nın Seyhan ilçesinde doğan Eser ÖLÇER, ilköğrenimini Seyhan Namık Kemal İlkokulu’nda, orta okul ve lise öğrenimini Adana İmam Hatip Lisesi’nde tamamladıktan sonra 1996 yılında Samsun 19 Mayıs Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölümü’ne giriş yaptı. 2000 yılında bu bölümden lisans diplomasıyla mezun olarak ‘Psikolog’ unvanı aldı. Bu yılla birlikte psikolog olarak çalışma hayatına başladı. Çeşitli eğitim kurumlarında Psikolog, Eğitim Koordinatörlüğü, Müdürlük gibi görevlerde bulundu.

Çalışmalarını ağırlıklı olarak konuşma bozukluğu olan çocuklar, geç konuşma problemi yaşayan çocuklar, otizmli çocuklar, dikkat eksikliği ve hiperaktivite problemi yaşayan çocuklar, problem davranış sergileyen çocuklar, sınav kaygısı yaşayan öğrenciler, dikkat dağınıklığı yaşayan bireyler, kekemelik problemi yaşayan bireyler ve aile içi iletişim üzerine yaptı. Çalışmalarını halen kendi ofisinde sürdürmekte olan ÖLÇER, evli ve bir kız ve bir erkek çocuk babasıdır.

Yazarla iletişim için;

ANİMA PSİKOLOJİ