15 Temmuz unutulmadı

Geçerli Tarih: 11 Aralık 2018 17:38
Site: İHSANİDER
URL: http://www.ihsanider.org.tr/haber_detay.asp?haberID=2214

Türkiyemiz, 15 Temmuz 2016 da büyük bir badire atlattı, büyük bir uçurumun kenarından döndü bunu her geçen gün daha iyi anlıyoruz. 15 temmuz ihanet kalkişması, İhalesini ecnebilerin verdiği iç savaş ve bir işgal girişimiydi. Ve öyle anlaşılıyor ki Yahudi-ingiliz medeniyeti -Haçlı emeryalizminin kırk yıldır üzerinde çalıştıkları bir projeydi. Namlusunu milli iradeye çeviren tanklara asla selam durmayan, imanlı yüklü yürekler, Başkomutan Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısına uyarak çıplak elleri ile ihanet içindeki hainleri, bir gecede yenilgiye uğrattı. Kırk yıldır ejnebilerin uzerinde calistiklari fetullahci salya sümükleri ve haşhaşi bozuntusu muptezel foseptik müsvedde projeyi, bir gecede çöpe attı. Elhamdülillah imanlı sineler siperinde, bu fitne ve ihanet ateşi söndürüldü. elbet bu mazlum ve masumun duası ile imanlı yüreklerin zaferiydi. Öyle anlaşılıyor ki, ülkemize yönelik örgütlü ihanet teşebbüsleri hemen bitmeyecek. 15 Temmuz diriliş ve direnişimiz Türkiyemiz, İslam alemi ve tüm insanlık için uyanışın ve umudun başlangıcı olmasını temenni ediyor, bu vesile ile Darbe ve isgal girişiminin bertaraf edilmesinin sene-i devriyesinde meydanlarda Milli İradeye sahip çıkan Necip Türk Milletimizin birlik, dirlik, huzurunun daim olması için dua ediyor ve 15 Temmuz gecesi vatan uğruna bir an bile düşünmeden şehadete yürüyen kahramanlarımıza ve  tüm Şehitlerimize rahmet diliyorum. Şehitlerimizi anma Demokrasi ve Milli Birlik Günümüz Kutlu Olsun Durmuş Bilal AKKUŞ İHSANİDER YK Başkanı