İHSANİDER SABANCI AİLESİNİ UNUTMADI

Açıklama: İHSANİDER Yönetim Kurulu Üyeleri Vefatının onbeşinci yılında Sakıp Ağa ve ailesini dua ile yad ettiler.
Kategori: Güncel
Eklenme Tarihi: 10 Nisan 2019
Geçerli Tarih: 26 Ağustos 2019 07:39
Site: İHSANİDER
URL: http://www.ihsanider.org.tr/haber_detay.asp?haberID=2234

İmam Hatip Lisesi Mezunlaru Kültür Dayanışma ve İnsani Değerleri Yüceltme Derneği (İHSANİDER)Yönetim Kurulu Üyeleri, olağan toplantıda, vefatının onbeşinci yılında Sakıp Sabancı ve ailesini, İmam Hatip Camiasına yaptığı maddi ve manevi katkı dolayısı ile şükranla ve dua ile andı.

İhsanider toplantısında ayrıca, Sadıka Sabancı İmam Hatip Lisesi Öğrenci Yurdunun yapımı ile ilgili anısını paylaşan dönemin İmam Hatip Lisesi Müdür yardımcısı Ahmet Taş; O dönemde yokluk içinde bulunan ve kalacak yer problemi olan öğrencilerin durumuna cok üzüldüklerini, sıkıntılı cocuklara Yurt yapmak için çırpındıklarını ama bir çözüm bulamadıklarını ifade ettiği konuşmasında, ''Okul idaresi olarak neye mal olursa olsun karar verdik. Yurdun temeli atıldı. Ama elde para yoktu. Sonrasında gelişen olaylar bizide çok şaşırttı. Sakıp Sabancının annesi Sıdıka Hanım durumu öğrenmiş, dönemin Okul Müdürü Sait Kırmacı ile görüşüp, inşaatın tüm giderlerini karşılamış. Hala dua ediyorum, eminim o yurtta kalan çocuklarımızda dualarını eksik etmezler.'' dedi.